Поморие 7

Pomorie 7 е новострояща се жилищна сграда, разположена на тиха и спокойна уличка в старата част на град Поморие, в благоустроен район, подходящ за целогодишно живеене. В непосредствена близост е центъра на града (пешеходна зона), където са съсредоточени многобройни магазини, ресторанти, кафенета и бирарии. Само на няколко минути от сградата се стига до един от най-красивите и посещавани плажове на Поморие и до новото яхтено пристанище.  Сградата се състои от партер и три жилищни етажа с разгъната площ от 575 кв.м. и предлага общо 9 студия и апартаменти с площ от 21 кв.м. до 154 кв.м. Ще бъде завършена до 30.06.2017 г.

Фасадите са оцветени в пастелни цветове и са изпълнени в класически стил с характерните фризове, орнаменти и ажурни парапети от ковано желязо, което създава усещане за уют, топлина и единна визия на всички наши сгради. В интериорно отношение, разпределението на помещенията в апартаментите е решено с оглед постигане на функционалност и простор, съобразено с тенденциите в съвременния дизайн, с голямо разнообразие в големината на жилищата.

За изграждането на всички сгради  са използвани висококачествени материали и  съвременна технология,  като проектите са съобразени изцяло със спецификата на заобикалящата ги среда и климатичните условия.

Апартаментите се предлагат в напълно завършен вид до ключ и включват:

- PVC дограма с немски обков;

- индивидуални ел.табла, монтирани ел. ключове и контакти, както и осветителни тела;

- за банята и WC - монтирани мивка, санитарен фаянс, душ батерия, бойлер и вентилатор;

- блиндирана входна врата, с двойно заключване;

- интериорни MDF врати;

- ламиран паркет или теракот;

- шпакловани и боядисани стени, като цвета е по избор на клиента;

- външна изолация Baumit;